Exakta – 250.000 st USB Minne Nivå 1

Exakta vill ha usb minnen som ska klara av speciell media och kunna dupliceras i duplicator till ett mycket bra pris.

Inför varje leverans sker kontroller av minnena på fabrik av oss. Exakta testar ett urval för att säkerhetsställa deras kompatilitet i duplicatorn innan usb minnena godkäns för leverans

Usb minnena färgas i önskad pms färg.

Vill du veta mer om våra nya tjänster ”importera kina” och ”importera från Asien”? Kontakta gärna oss.

Varför olika kvaliteter på usb minnen:

Olika kvaliteter, klassifiering för USB-minnen.

USB-media är ett klassiskt exempel på “få vad du betalar för”. Olika nivåer för USB minnen skapades för att klassifiera kvaliteten på USB Flash minnen.
USB-minnets kvalitet mäts genom enhetens kiselchip. Om hållbarhet och dataintegritet är viktiga för ditt USB-enhets köp, då är skillnaden mellan nivåer för chipsen ett viktigt första steg.
Varje flash minneschip som används i en USB-enhet är ursprungligen klippt från en större kiselchip. Efter att kretsarna skapas, skärs chipsen ut från de större kiselchipset. Chips skurna från centrum har högsta kvalitet och tappar i kvalitet ju närmare man kommer kanterna.

De olika nivåerna:

Nivå 1:
Innehåller få noll glapp och backas upp av livstids garanti. Ett enkelt sätt att upptäcka en nivå 1 USB-enhet: tillverkarens namn eller serienummer finns ofta på varje minneschip. Nivå 1-enheter byggs från högsta kvalitets minneschip och redovisas som den mest pålitliga formen av USB-minnen på marknaden.

Nivå 2:
Nivå 2 minneskretsar är fortfarande pålitlig, men kanske inte har samma kvalitet och garanti som Nivå1. De håller ofta lika länge som en nivå 1-enhet, men kan ge en högre felfrekvens under dubbelarbete processen, vilket resulterar i inkonsekvent i färdiga produkten. Det är svårt att skilja mellan dessa nivåer, men det inte ovanligt att hitta nivå 2 media utan någon tillverkare information eller serienummer.

Nivå 3:
Dessa är de skärningar i utkanten från den ursprungliga kiselskiva. De har mer felfrekvens, begränsad livslängd, och noll garanti. nivå 3 USB-enheter är köps ofta av tredjepartsleverantörer och säljs till reducerat pris. Chansen är stor att “låg lågt pris” du hittat på nätet är faktiskt nivå 3 produkt.