Leta efter tillverkare i Kina


Intresset för kinesiska varor växer över hela världen. I Kina tillverkas kvalitetsprodukter i samma klass med västerländska varumärkesprodukter. Kinesiska produkter är ett bara alternativ både när det gäller priset och kvaliteten som uppfyller högsta internationella standarder. Många välkända varumärken har organiserat tillverkning av sin produktion i Kina som sedan levereras till hela världen.

Idag erbjuder marknaden för kinesiska produkter ett brett utbud av varor som motsvarar de flesta konsumenternas förväntningar när det gäller pris och kvalitet. Produkter från Kina vinner alla hinder och befinner sig under snabb utveckling. Många kinesiska tillverkare erbjuder sina produkter på den internationella marknaden. Det är kvalitetsprodukter tillverkade, i Kina, med hjälpa av högteknologisk utrustning.

Samarbetsfördelar med Kina består i prisvärda och högkvalitativa varor som produceras av lokala fabriker. Många företag har redan upptäckt den ”kinesiska” vägen, har hitta rätt tillverkare och har, tack vare det, fått extra intäkter och gjort betydande kostnadsbesparingar.

Handelsföretagens och tillverkarens ökade intresse till Kina kan förklares med följande eventuella fördelar – utveckling av lovande och kommersiellt gångbara inriktningar, leverantörbyte, lösning av dilemmat ”tillverka eller köpa”, produktion av varor under eget varumärke, direkta leveranser från Kina.

Vi erbjuder insamling och analys av kommersiell och ekonomisk information samt marknadsföringinformation. Vi kan hjälpa dig att hitta intressanta varor på Kinas produktmarknad samt identifiera en pålitlig och lönsam leverantör för fortsatt samarbete.

Kontakta oss gärna och vi kommer att hjälpa dig att öppna upp nya möjligheter på den kinesiska produktmarknaden!